UberStudent Forums

Help and Community for Users of Uberstudent
Return to UberStudent Home Page
It is currently Wed Nov 22, 2017 2:28 pm

All times are UTC




UberStudent Logo Shirt
Hey! You can wear this UberCool UberStudent Logo Shirt

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 06, 2016 1:02 pm 
Offline
Established UberStudent User

Joined: Thu Sep 03, 2015 2:57 pm
Posts: 11
I wonder if anyone else has had this problem. I upgraded to 4.3 from a working earlier version (4.1 I think). The earlier version recognised and configured correctly my dual monitor set up. In 4.3 my monitors are not recognised from the Monitor Configuration utility in the setting menu, I just get a single default monitor and I can't change any settings. The setup works fine in Windows 10 (I have to dual boot :roll: ).
I have attached the system profile and benchmark report.
Attachment:
hardinfo_report.html.tar.gz [9.62 KiB]
Downloaded 239 times


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 07, 2016 4:04 am 
Offline
UberStudent Founder and Lead Developer
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2012 8:54 am
Posts: 951
Location: UberStudent Headquarters
What happens if you disconnect the detected monitor and reboot? Is the second one detected?

_________________
UberStudent Must Become Self-Sustaining. If UberStudent and my dedicated support of it has benefited you, it's important to make a donation. Thanks!

The UberStudent Headquarters:
    * Mobo: MSI 870-G45
    * Processor: AMD Phenom II X4 3.4GHz
    * RAM: G.SKILL 8GB DDR3 1600
    * Graphics: MSI NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
    * Drive: OCZ Vertex SSD
    * Case: Rosewill ATX Mid Tower
    * Monitors: 2 x Dell UltraSharp
    * With UberStudent 4.3 Development Build
You should build your own computers, too!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 07, 2016 9:16 am 
Offline
Established UberStudent User

Joined: Thu Sep 03, 2015 2:57 pm
Posts: 11
Hi Stephen,

Strangest thing, I did try the disconnecting and reboot and reconnection scenarios before I posted yesterday. However I booted the PC this morning and 'Hey Presto' everything has reverted to a dual monitor set-up with both monitors being recognised correctly. Also the wallpaper settings have started to work again.

Thanks anyway.

Geoff


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Click Here to Get Inexpensive UberStudent Discs


Click here to get UberStudent discs delivered to your mailbox
Delivered Directly to Your Mailbox!



All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group